Ti-La Lapissa

12 tunnin auto matkat ovat aina yhtä ihania. Olen hyvä nukkumaan autossa, etenkin jos on oma tyyny mukana ja ehtii syventyä kuvakässärin tekoon. Sain käsikirjoitettua kokonaan 9.luvun 20.ulottuvuudesta.8D Lempi lukuni 2.volessa ja siittä tulee aika pitkä... Sivu määrä hipoo 40...Sitä lukua taidan alkaa tuhraamaan vasta koulujen alettua. Tällä viikolla piirrän tuon 8.luvun loppuun ja alan sitten piirtämään 1. ja 2. lukua uudestaan. Juonelliset kömmähdykset ovat aivan hirveitä vanhoissa sivuissa. Ne pitäs vaan ny jaksaa käsikirjoittaa. Se on haastavaa kun pitäs yrittää pysyä samoissa sivumäärissä. Ja poistan pari kohtausta ja pitäs keksiä niiden tilalle jotain uutta... Hölönpöppö. Mä puhuin ohi aiheen.

Eli lapissa. Oli saamarin paljon hyttysiä! Niin paljon että siskoni oli aivan paniikissa ja jopa minulla, ötököiden suurella yhtävällä, oli mennä hermot niihin. Ne inisi koko ajan.>___< Ja pisti. Tunkivat korviin...

Valaistus oli niin huono että en voinut piirtää, vaikka olin ottanut mukaan kaikki piirto välineeni. Kuvakässäriä tuhrasin ahkerasti sielläkin. Ei sähköä, ei vettä... Saamaristi vain hyttysiä ja yöt äijjä kuorsas niin  että sänky natisi.

Perjantaina(?) alko sataa ja joen pinta nousi puolimetriä (?). Hirveesti silti. Mentiin saunasta uimaan niin Jonna polonen jäi virran vietäväksi ja joutu paniikkiin.o__o' Mä en sitten uskaltanukkaan sinne. Vesi oli kylmää.

Käytiin torstaina Inarissa. Käytiin Milda, silda...mikä se oli, hälläväliä, jossain ihmeen luonto museossa(?). Paluu matkan nukuin todella hyvin. Lähetin sieltä hupaisan kortin kaverille... Hän saa sen tänään.(?)

Vaikka tein puutöitä, teki huono, rasvanen ruoka valio tehtävänsä. Lihoin takasin 60 kiloon. Pitänee yrittää nyt kotona katsoa mitä syö... Mamma vamma kun ei osaa tehä vähä rasvasta ruokaa ja sit sitä pitää syödä vähän vaikka se on niin hyvää.>___< ja osti extra sokerista jääteöä, jätti hampurilaisen jne vaikka se tietää mun laihdutus yrityksestä. Täytys uskaltaa sinne kunto salille...

Ei muuta. Ajattelin etsiä jostain uuden ulkoasun tähän blogiin.

300 kävijää täynnä.<3