Koko viikonlopun olen remppaillut sivujani ja sain vaihdettua ulkan ja vaikka mitä.:> Ulkoasusta tuli yli kaunis, ylitin jälleen itseni.^^ *itsekehuhaisee*

Sain piirettyä kaksi sarjakuva sivuakin valmiiksi, kieltämättä oli eka "tässäkö kaikki" fiilis koska sivuista ei tullut ihan sellaisa kuin kuvittelin. Mutta tuli koesuttuja, se selittää kaiken. Koe sutut siis ovat ylimääräisetviivat- suttuja, joloin olen innostunut möllimään liikaa yhden sivun kanssa ja lisännyt liikaa varjostusta ja muuta suttua.Mutta sitten taas kun vertasi 1.osan viimeseen lukuun, ero oli järkyttävä.:'D Tauko teki hyvää todella. Olin tosin luonnostellut sivut aikoja sitten, joten piirsin mm. miljöö kuvan huolellisemmin. Pitänee alkaa tuota seuraavaa lukua käsikirjoittaan, kerrankin on inspistä siihenkin.:3 Aika täyttä toimintaa se tulee olemaan.

Ynh... Tuo sarjakuvan alku...Kröhöm... YÖK. Liikaa virheitä, hyllytettyjä juoni kuvioiden alkuja jne. Jos sarjakuvaa ei olisi jo noin helkkarin paljon niin piirtäisin koko roskan uudestaan, mutta taidan tyytyä piirtämään esmes ekat kaksi lukua uudestaan.

Ja jopa näin "mielen kiintoisin" turinoin tällä kertaa.:'D

p.s. Lähiakoina olleet kommentointiin liittyvät ongelmat olivat ylläpitäjien syytä. Asia korjattu.