Hoh... Ihana päivä.:)

No se ei alkanut kovin ruusuisesti. Heräsin uppiväsyneenä puol kuus siihen et kissa kusi lattialle. Kissa sai tumpusta persuksille. Sain sentään aamulla juotua kahvit, kun nyt mulla on se superhienohalppiskahvinkeitinki<3. Ja bussilla kouluun, pälä pälä... no ei... Open pirulainen oli vain laittanut etätehtävän monisteelle ja monisteen pöydälle. Sit saikin lähteä... IHAN TOTTA! Mä oli 1 20 min koulussa möllimässä kun en tajunnut mennä aijjempaan bussiin takas kotiin. Sit olisin ollu koulul vaan 20 minuuttia.:0 Joo kiva... Mulla menee yhteensä tunti joka päivä koulu matkaan ja mä tulin hakeen 30 kilsan päähän hakeen jotain kapista monistetta.

No ei sinne huvittanut kylältä lähtee enään toisella bussilla kotiin vaan jäin mölliin kirjastoon kahdeksi tunniksi. 12. menin lounaalle kiinalaiseen ja se oli ihan tupa täynnä. Oli hyvää ruokaa, kanaa ja sipulia. Ah,... Sitä ennen olin käyny otolta hakeen rahaa niin järkytyin kun tajusin millaset summat mulla möllii tilillä! 450 €!!! Nooo... Tuli sit himo shoppaan, kun olen näitä "rahat käteen niin heti kauppaan"-ihmisiä. Tuhlasin 15 euroa. Kiinalaiseen 8 euroa... Hyvä etten käyny manga ostoksilla.;)

Sit takas kirjastoon neljään asti. Tuli hamstrattua tausta tietoja sarjikseen, sain sarjiksen kässärin valmiiksi (vihdoin, enään kaksi viikkoa aikaa), yritin tehdä sen etätehtävän ja lueskelin realistisesti piirrettyjä sarjiksia. Aikamoista pornoa tuli luettua...kröhöm... Ja vertaa mangaa ja amerikkalaista sarjista niin olen ihan ällillä lyöty. 1. amerikkalaisessa on pirun pienet ruudut ja kontrastit on varsin sekavat.X___x 2. hankalaa muutenkin... mangaa on helpompi lukea.

SEmmonen päivä, viiemistelen kässäriä vielä, viikonloppuna väännän yöt päivät sarjista sitten.;) Niisania on tullu piirrettyä ihan sikana mutta en taida keretä päivittää. Tuleepa sit samalla kun saan 1.osan päätökseen.